(+90) 533 4482057
info@naturelvet.com

Karahindiba Kökü-Dandelion-Root

  • Karaciğeri, iyi sindirimi, sağlıklı kalbi ve normal kan şekerini destekler.
  • Sindirim sırasında normal safra akışını teşvik eder
  • Normal kan basıncını, iyi dolaşımı korur ve elektrolit dengesi sağlar.
  • Normal, sağlıklı insülin seviyelerine izin verir ve kan şekeri seviyelerini stabilize eder
  • Yoğun ilaçlar alırken karaciğeri destekler

Eşsiz bir bitki olan karahindiba kökündeki bütünsel güç, köpeğinizin vücudundaki birkaç ana sistemi destekler: Karaciğer, sindirim, kardiyovasküler, kan şekeri ve bağışıklık.

Köpeğinizin karaciğeri çok amaçlı önemli bir organdır. Sindirimden kanın pıhtılaşmasına ve vücuttan atıkların atılmasına kadar, karaciğer her canlının hayati sağlığının önemli bir parçasıdır. Karaciğer tehlikeye girdiğinde, sadece sindirim sistemini olumsuz etkilemekle kalmaz, aynı zamanda köpeğinizin vücudunda tehlikeli toksinlerin birikmesine de yol açabilir.

Karaciğer, köpeğinizin bağırsağındaki herhangi bir tehlikeli yabancı maddeyi tespit etmek için ideal bir konumdadır. Bağışıklık sisteminde önemli bir savunma hattıdır. Sağlıklı bir karaciğer, köpeğinizin sağlığını tehdit edebilecek bakteri ve virüsleri tespit etmek, yakalamak ve temizlemek için önemlidir.

Bir köpeğin kalbi ve kardiyovasküler sistemi hayati öneme sahiptir ve ayrıca hastalığa ve başarısızlığa karşı hassastır. Köpek kalp hastalığının belirtileri, hastalığın tipine ve şiddetine bağlıdır. Köpeklerin geleneksel olarak acı çektiği birkaç ana kalp rahatsızlığı vardır:

  • Kronik Kapak Hastalığı : Sızdıran kalp kapakçıkları vücudun geri kalanına ulaşan kan miktarını azaltır.
  • Miyokard Hastalığı : Kalp kasının zayıflaması veya kalınlaşması, kalbin daha az verimli pompalamasına neden olur, aynı zamanda genişlemiş kalp olarak da bilinir.
  • Kalp Mırıltısı : Kalpten kan akışıyla ilgili bir sorun olduğunu gösteren anormal kalp sesleri

Bu arada, diyabetik bir köpek, kusurlu bir pankreasın neden olduğu insülin dengesizliği nedeniyle kan şekeri seviyeleri ile her gün mücadele eder. Sağlıklı kan şekeri, köpeğinizin vücudundaki hücrelere etkili miktarda enerji verilmesini sağlar.

Köpeğinizin vücudundaki tüm bu temel sistemleri destekleyebilecek doğal bir çare olup olmadığını hayal edin?

Karahindiba Kökü Nedir?

Çoğumuz bu bitkiye bahçede can sıkıcı bir ot olarak aşinayız, ancak kayıtlı geleneksel tıpta kullanımı 7. yüzyıla kadar uzanıyor. Özellikleri birbirinden oldukça farklı olsa da hem yaprak hem de kök kullanılır.

Basit karahindiba kökü, aşağıdakiler de dahil olmak üzere bazı inanılmaz özelliklere sahiptir:

  • karaciğer desteği
  • Sindirim (iştah, safra salgısı, gaz, hazımsızlık)
  • Kardiyovasküler destek (kalp hastalığı durumlarında karaciğeri desteklemek önemlidir)
  • Kan şekeri bakımı
  • Bağışıklık desteği (viral enfeksiyonlara normal tepkileri destekler)

Karahindiba kökü ne için kullanılır?

Karaciğer : Köpeğiniz karaciğer sorunları belirtileri göstermiyor olsa bile, köpeğinizin karaciğerini desteklemek uzun ve sağlıklı bir yaşama katkıda bulunmada uzun bir yol kat edebilir. Karaciğer vücutta düzinelerce farklı işlev gerçekleştirir, ancak karaciğer hastalığı (siroz dahil) yaşlı köpeklerde en sık görülen sağlık sorunlarından biridir. Sağlık açısından çok zararlı etkilerle köpeğin karaciğerinin tüm işlevlerine zarar verebilir. Karaciğer hastalığı olmayan köpekler bile, genellikle karaciğere zarar veren reçeteli ilaçları ve çevresel kimyasalları metabolize etmek ve salgılamak için desteğe ihtiyaç duyabilir.

Sindirim Sistemi : Karahindiba kökü, gıdaların parçalanmasına ve özümsenmesine yardımcı olmak için sindirim sırasında normal safra akışını destekleyebilir. Karahindiba kökü vücuttaki toksinleri metabolize eden karaciğer enzimlerinin üretimini destekler, böylece boşaltım sistemi yoluyla atılabilirler. Ayrıca yüksek oranda inülin sağlayarak bağırsağı destekler. İnülin, iyi sindirim ve bağışıklık sistemi için çok önemli olan sağlıklı floranın korunmasına yardımcı olan bir prebiyotiktir.

Kalp : Karahindiba Kökü, normal kan basıncını ve iyi dolaşımı korumaya yardımcı olacak belirli özelliklere sahiptir. İyi bir elektrolit dengesine katkıda bulunan çeşitli minerallerde de yüksektir. Kalp hastalığı olan köpekler için iyi işleyen bir karaciğer önemlidir.

Kan Şekeri : Karahindiba kökü, normal, sağlıklı insülin seviyelerini destekleme yeteneği açısından da incelenmiştir. Köpeğinizin sağlık rejimine Karahindiba kökü eklenmesi, sabit kan şekeri seviyelerinin korunmasına yardımcı olmanın harika bir yoludur.

Karaciğer desteği için bu ürünler https://www.naturelvet.com/?s=hepa&post_type=product veya https://www.naturelvet.com/urun/liverup-powder-dog-cat-40g/ dikkatinizi çekebilir.

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Sepetinizde ürün bulunmuyor.

× Destek